L  A     J  O  L  L  A ,                   C  A
FEENEY  RESIDENCE
VIEW FROM NORTHWEST
BEFORE
 
The first remodel done of this Birdrock area house added a family room, enlarged the kitchen, and corrected some awkward massing and window placements from an earlier remodel. Additionally, the master suite upstairs was remodeled and enlarged. A metal shingle standing seam hip roof with wide overhangs crowns the massing of the various height shingled boxes. The second remodel adds a bedroom and bath on a third level and reorganizes two existing bedrooms and bath on the second level. A small home office area is also enlarged on the second level. A large corner window at the new bath and home office accent the entry below. A second hip roof over this addition ties into the previous one.  A roof terrace is provided off the new bedroom with views to the ocean.
FLOCK ARCHITECTURE ROBERT FLOCK HOME DESIGN REMODEL RESIDENTIAL ARCHITECTURE KITCHEN REMODEL BATHROOM REMODEL MASTER BEDROOM SUITE REMODEL HOUSE REMODEL FAMILY ROOM REMODEL GREAT ROOM ARCHITECT ARCHITECT HOUSE DESIGN FLOCK ARCHITECTURE REMODELING ARCHITECT HOUSE DESIGN FLOCK ARCHITECTURE SAN DIEGO CALIFORNIA GREEN DESIGN SUSTAINABLE DESIGN GREEN DESIGN GREEN BUILDING LEED ENVIRONMENTAL DESIGN HOME DESIGN REMODELING
EAST ELEVATION
FIRST REMODEL
BEFORE
VIEW FROM SOUTH